Реєстрація | Вхід  Четвер, 16.05.2024, 18:28 | Привіт Гість
           Однокласникиyoutube

Блог

Головна » 2010 » Серпень » 30 » Осінь-зима 2010-2011: модні тенденції
21:18
Осінь-зима 2010-2011: модні тенденції
  Разом із приходом осені відкривається і новий модний сезон. А це пора задуматися над тим як зробити свій гардероб не лише зручним, комфортним та теплим, але і стильним та витриманим в основних модних тенденціях. Що рекомендують нам дизайнери в цьому сезоні?

Почнемо із модних кольорів: і тут ніби намагаючись нам нагадати, що приходить осіння понура пора дизайнери повертаються до "вічних" кольорів: чорного, сірого, коричневого. Для того щоб  не виглядати аж надто  строго, не забувайте про яскраві аксесуари та яскраву біжутерію.

 Щодо модних речей, то дизайнери подбали про те, щоб нам було тепло та комфортно. Обовязковою фішкою модного гардеробу має бути в"язана сукня



                            Жилетки. Не має значення з якого матеріалу вони виготовлені - хутра, шкіри чи тканини - в будь-якому випадку вони виглядають стильно та мило.

                              
 
                         Білі блузи-сорочки теж не перестають бути фаворитами.  Головну роль відіграють тканина та крій. Ваша сорочка може бути в стилі casual чи навпаки дуже вишуканою. Експерементуйте.

                            

                         Білі жакети. Багато дизайнерів включили їх у свої колекції. І це не дивно, адже жакет чудово комбінується і з джинсами, і з сукнями, і з спідницями. До того ж це чудовий спосіб підняти собі настрій.


                       Широкі та крупні шарфи. Це саме те що треба для холодної пори року.


Переглядів: 1781 | Додав: Елена | Теги: Осінь-Зима 2010 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]