Реєстрація | Вхід  Четвер, 16.05.2024, 06:48 | Привіт Гість
           Однокласникиyoutube

Блог

Головна » 2010 » Березень » 10 » Весна-літо 2010: основні модні віяння
12:22
Весна-літо 2010: основні модні віяння
Прихід весни примушує нас переглянути свої шафи та поповнити, а подекуди й  суттєво оновити свій гардероб. Що потрібно пам"ятати при виборі одягу, взуття та аксесуарів цієї весни та які модні рішення пропонують нам дизайнери? Спробуємо розібратись. Ітак...
1. Щодо кольорів, то в сезоні, що вже настав, маємо величезний вибір - від пастельних до насичено  яскравих - на будь-який смак. Та фаворитами є бежевий - один із базових відтінків сезону. Практично у всіх модних колекціях можна знайти  світлі, тілесні речі. А також небесно-голубі, ніжно-рожеві, персикові, лимонні відтінки,  які витончено та гармонічно виглядають у поєднанні із легкими тканинами як шовк і шифон     .
2. В моду знову  входять принти  (кольорові орнаменти на тканині). І якщо в минулому сезоні були популярні клітка та полоска, то зараз актуальними є акварельні, графічні розводи. Плаття з принтами - must have    в гардеробі цього сезону.                 
3.
Щодо аксесуарів, то девіз цього сезону "чим крупніше, тим краще". Масивні браслети, кольє, сережки незвичайних, оригінальних форм та із різноманітного матеріалу: дерева, каміння, металу, і навіть  пластику - достойні центрального місця у вашому гардеробі. Головне не переборщити )
Переглядів: 1243 | Додав: Елена | Теги: весна-літо, 2010, тренди | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]