Реєстрація | Вхід  Четвер, 16.05.2024, 12:10 | Привіт Гість
           Однокласникиyoutube

Блог

Головна » 2011 » Березень » 8 » Весна-літо 2011: мінімалізм та жіночність
11:50
Весна-літо 2011: мінімалізм та жіночність
Зима Добігає кінця зима і уся прекрасна половина людства задає собі одне і те ж запитання: "Якими є тенденції наступаючого сезону 2011?". І оскільки основні тижні високої моди вже відбулись, на сьогоднішній день фешн критики вже із впевненістю можуть заявити про нові трендові віяння весняно-літнього сезону. Модна основа весни 2011 - мінімалізм.
Мінімалізм простежується у всьому: в однотонних тканинах, нескладному крої, мінімуму декору...Від цього весна 2011 стане легкою, прозорою, романтичною та надзвичайно жіночною. Основними кольорами стали білий, бежевий, кораловий

 Бунтарські вибухи мандаринового, бірюзового,  салатового, рожевого та аквамаринового вносять свіжість та грайливість в строгі мінімалістичні образи.
та відтінки червоного.


Друге народження цієї весни отримають прінти. Актуальною стане геометрія полосок, переплетення різних повздовжних та вертикальних ліній. Та найтрендовішими стануть вінтажні принти-троянди, та й будь-які квіткові мотиви, які прикрашають і вечірні сукні, і присутні у повсякденному образі у вигляді аксесуарів та прикрас. 

Цієї весни сенсаційною є також відмова від набридлої довжини міні на користь  довгих максі суконь.  Особливу увагу слід звернути на плісирування. Складочки нині надзвичайно популярні. Топи, блузи, спідниці, ну і звичайно ж сукні, - цією весною все буде у складках, оборках, фалдах.





Прозора вінтажність гіпюру та мережива теж залишається на піці популярності. Та весна-літо 2011 трохи подовжує мереживні моделі та робить важчим малюнок. А ще у моду повертається легкий відтінок 70-х: спідниці-волани, комбіновані з легкими кофтами та яскравими кольорами помад, зачісками в стилі гранж, тоненькими поясками на талії - писк нинішього сезону. Тонкими пасками і дійсно доведеться обзавестись - це must have цієї весни: ними можна обхоплювати і блузи,  і кардігани, довгі кофти і піджаки та блейзери. А ще легкі прозорі сукні та точніше позначити талію на спідницях та брюках.



Переглядів: 2122 | Додав: Елена | Теги: весна-літо 2011 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]